Home SPACE

Home SPACE

Het is in deze tijd nodig om te kunnen thuiswerken. Wij zijn ervan overtuigd dat dit in de toekomst alleen nog maar zal toenemen. Maar hoe pak je dit aan? Je huis is hier misschien niet op ingericht en met je huidige gezinssituatie is het ook niet altijd makkelijk om ongestoord je werk te doen. De Office SPACE brengt jou werkplek naar buiten, waardoor er rust en ruimte ontstaat voor alle gezinsleden.

Met de afmeting van 2.40 x 2.80 cm is de Office SPACE vrij makkelijk in zelfs kleinere tuinen te plaatsen. Helemaal omdat deze kant-en-klaar op de plek gehesen wordt. Stekker erin en klaar. Er hoeft zelfs niemand thuis te zijn. Een standaard Office SPACE is uitgevoerd met een bureau en lamp, een opbergkast en een klepbankje, maar uiteraard denken wij graag met je mee hoe jou ideale werksfeer uitgevoerd kan worden.

Voor meer informatie betreffende de mogelijkheden kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder.

Empty SPACE

JA, je leest het goed! Wij bieden een lege ruimte aan, maar dit is alleen maar de basis. Jij weet natuurlijk zelf het beste hoe jij jou ruimte wil indelen en daar helpen we graag aan mee. Of je nu een Fitness SPACE, Yoga SPACE,  Garden SPACE, Guest SPACE of gewoon jou eigen specifieke droom SPACE wil, alles is mogelijk.

Laat ons weten waar je de ruimte voor zou willen gebruiken en wij komen met een voorstel.